Εορτασμός Αγ. Νεκταρίου στη Ριζάρειο

^Back To Top

logo

IMG 0163Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος στη Ριζάρειο Σχολή η εορτή του Αγίου Νεκταρίου. Την παραμονή τελέστηκε Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία από τον εφημέριο της Σχολής π. Νικόλαο και τον απόφοιτο Αρχ/τη Χρυσόστομο Λεβογιάννη. Παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ένωσής μας ο Πρόεδρος  Κ. Μαστοράκης  και τα μέλη Δ. Καβρουλάκης,  Θ. Γεωργάκης, Λ. Γκατζές, Κ. Κατσινούλας, πολλοί απόφοιτοι της Σχολής και πλήθος πιστών.

Επίσης, στον Ιερό Ναό της παλαιάς Σχολής επί της οδού Βασ. Σοφίας τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του επισκόπου Διαυλείας και καθηγητού της Σχολής κ.κ. Αλεξίου.
Ανήμερα της εορτής του Αγίου μας στον Ιερό Ναό της Σχολής τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον επίσκοπο Διαυλείας κ. κ. Αλέξιο, παρουσία πολλών πιστών, μαθητών της Σχολής και μαθητών άλλων σχολείων. Για πρώτη φορά είδαμε τον αριστερό χορό του ψαλτηρίου να διακονούν οι μαθήτριες της Σχολής και το δεξί αναλόγιο οι μαθητές υπό την διεύθυνση του καθηγητού τους κ. Ζήσιμου Γεωργίου. Το Πολυμελές Συμβούλιο εκπροσώπησε ο καθηγητής  κ. Χριστόφορος  Χαραλαμπάκης και την ΕΑΡΕΣ ο Πρόεδρος Κ. Μαστοράκης και τα μέλη Λ. Γκατζές και Κ. Γρηγοριάδης.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν καφές και κεράσματα στο γραφείο των καθηγητών της Σχολής.

Για περισσότερες Φωτογραφίες του άρθρου πατήστε ΕΔΩ

Αναζήτηση

Τυχαία εικόνα

IMG_20150130_0001.jpg

Πρωτοσέλιδα