Απογραφή - Δημιουργία Μητρώου Αποφοίτων

^Back To Top

logo

Η Ένωση Αποφοίτων ΡΕΣ σε συνεργασία με την βιβλιοθήκη της Σχολής μας ξεκινά μία προσπάθεια απογραφής και δημιουργίας Μητρώου των αποφοίτων της Σχολής μας, ιδίως όσων έχουν φοιτήσει από την έναρξη λειτουργίας των νέων διδακτηρίων της Σχολής μας στο Χαλάνδρι, δηλαδή από το έτος 1960 μέχρι και σήμερα (Σχολή και Εκκλ. Φροντιστήριο).
Θα παρακαλούσαμε όλους τους αποφοίτους να αποστείλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΑΡΕΣ ή της βιβλιοθήκης της Σχολής τα στοιχεία τους [ονοματεπώνυμο, έτη φοίτησης, εάν ευεργετήθηκαν από κληροδότημα πέραν της ΡΕΣ (π.χ Χρ. Ευθυμίου, Στίνη κλπ), σπουδές μετά την ΡΕΣ, την τωρινή κατάστασή τους σε απασχόληση, επικοινωνία μαζί τους (τηλέφωνα, διευθύνσεις, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μία φωτογραφία τους)] και ότι άλλο κρίνουν απαραίτητο, αλλά αυστηρά μέχρι 10 γραμμές κείμενο.
Θα παρακαλούσαμε επίσης, για όσους κάποιοι γνωρίζουν και δεν έχουν επαφή με την ΕΑΡΕΣ ή την Σχολή μας, να το κάνουν εκείνοι. Επίσης αν θυμούνται τους συμμαθητές της τάξης τους να τους ενεργοποιήσουν και αυτούς ή να μας παρέχουν τα στοιχεία τους.
Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας το συντομότερο δυνατό και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον κόπο σας. Παραθέτουμε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία:
ΕΑΡΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βιλιοθήκη Σχολής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ευχαριστούμε
Δ.Σ ΕΑΡΕΣ

Αναζήτηση

Τυχαία εικόνα

img967.jpg

Πρωτοσέλιδα