Νέα

^Back To Top

logo

001Την Κυριακή 15/05/2022 στo νέο γραφείο της (Αιόλου 100 – Αθήνα) πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσής μας σύμφωνα με την προηγηθείσα προκήρυξη.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο Βασίλειος Σακκάς, συνεπικουρούμενος από τον τέως Πρόεδρο Ιωάννη Γιαννόπουλο.
Στη Γενική Συνέλευση το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε την απολογισμό του:
1. Διοικητικός Απολογισμός
2. Οικονομικός Aπολογισμός
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Προϋπολογισμοί νέας χρήσης
5. Ψήφιση απολογισμών
6. Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής
7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Περισσότερα...

Προς όλα τα μέλη μας

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13, 14, 16, 23, 24, 25, 27 και 28 του καταστατικού:
Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Ενώσεώς μας σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 10 π.μ. μέχρι 14.00', στα γραφεία της Ε.Α.Ρ.Ε.Σ., Αιόλου 100, 7ος όροφος, 710 γραφείο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στον αυτό τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Ανακοίνωση προϋπολογισμού για την προσεχή τριετή θητεία του νέου Δ.Σ.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, για την προσεχή τριετία
6. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Περισσότερα...

synent

Στην ιστοσελίδα της ΕΑΡΕΣ ξεκινάμε μια σειρά από συνεντεύξεις με τα μέλη της Ένωσης, τα οποία θα ανοίξουν την καρδιά τους και με λογισμό και ευθύνη θα αναπολήσουν τα χρόνια τους στην ΡΕΣ και θα καταθέσουν τις απόψεις τους για τη Σχολή, ξεδιπλώνοντας και τη ζωή τους μετά τη νεανική τους φοίτηση στη ΡΕΣ, αλλά και τη σχέση των παρακαταθηκών της στο κοινωνικό, επαγγελματικό-ιερατικό, προσωπικό τους «είναι».
Οι απαντήσεις, σε όλες ή σε όσες από τις ερωτήσεις επιθυμείτε, μπορεί να έρθουν στην ΕΑΡΕΣ είτε ηλεκτρονικά στο email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε επιστολικά στην νέα μας ταχυδρομική διεύθυνση (Αιόλου 100, 105 64, Αθήνα).
Επιθυμητό είναι να πολλαπλασιαστεί αυτή η δράση της Ένωσης και με την πρωτοβουλία κάθε Ριζαρείτη/σας ενημερώνοντας γνωστούς και συμμαθητές/τριες για την ανοικτή αυτή προσπάθεια για ένα σύντομο curriculum vitae κάθε μέλους, αναδεικνύοντας τη ζέουσα -όπως ο καθένας το βλέπει- νεανικότητα στη Σχολή και την μετέπειτα επιρροή της -ή όχι- στην οποιαδήποτε επαγγελματική, επιστημονική, προσωπική τους αναφορά και ανέλιξη.

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα