Μεγάλη επιτυχία των μαθητών της ΡΕΣ στις Πανελλαδικές

^Back To Top

logo

panelladikesΕξαιρετικά ήταν και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών και αφετέρου την συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου. Ιατρική, Νομική, Πληροφορική, Μαθηματικών, Ψυχολογία, Θεολογία, Παιδαγωγικό, Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών Αθήνας, Πρόγραμμα Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής Ηρακλείου Κρήτης… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΑΡΕΣ ευχόμαστε από καρδιάς  στα παιδιά, που συστηματικά κόπιασαν και δούλεψαν για να πετύχουν, καλή σταδιοδρομία και προκοπή στη νέα τους ζωή. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη μακρόχρονη και επίπονη προσπάθεια, την επιμονή και τη θέληση που επέδειξαν, αποτελεί όμως και δικαίωση για τους γονείς τους, που βρίσκονται πίσω από κάθε προσπάθειά τους στους δύσκολους καιρούς που περνά ο τόπος μας, αλλά και τους καθηγητές τους, που παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να φυτεύουν τον σπόρο της γνώσης στους μαθητές.
Τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή στη σχολή που επιθυμούσαν, δεν πρέπει να απογοητεύονται και να χάνουν την πίστη τους στην προσπάθεια για την επίτευξη των ονείρων τους. Ευκαιρίες θα τους δοθούν πολλές. Η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται μόνο από μια μάχη, αλλά είναι το αποτέλεσμα ενός διαρκούς αγώνα για το βέλτιστο.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, μετά από αυτή την επιτυχία σας, να συνεχίσετε το ίδιο έντονα την προσπάθειά σας από το μετερίζι της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και της έρευνας, κυνηγώντας τα όνειρά σας και χωρίς να απελπίζεστε από τις κακές συγκυρίες που περνά ο τόπος μας, γιατί εσείς είστε το μέλλον και η πραγματική ελπίδα του για ένα καλύτερο αύριο.
Συγχαρητήρια ...!!!!!

 

Για να δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων πατείστεεδώ

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα