Προκήρυξη αρχαιρεσιών Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

^Back To Top

logo

ekloges19Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13, 14, 16, 23, 24, 25, 27 και 28 του καταστατικού, προσκαλούμε όλα τα μέλη της Ενώσεώς μας σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.-15:00μ.μ. στα γραφεία της ΕΑΡΕΣ, Μητροπόλεως 78Β, 2ος όροφος. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου στον ίδιο χώρο και χρόνο και με τα ίδια θέματα.

Η επιλογή πραγματοποίησης των αρχαιρεσιών στα γραφείας μας γίνεται για πρώτη φορά έτσι ώστε να δουν και να γνωρίσουν τα μέλη μας όλους τους χώρους και τον αρχειακό πλούτο της ΕΑΡΕΣ, που έλαβε σάρκα και οστά από την οικονομική σας συμβολή.
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Ψήφιση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού
5. Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για Δ.Σ. και Ε.Ε.
4. Ενημέρωση επί του προϋπολογισμού για την προσεχή τριετή θητεία του νέου Δ.Σ.
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.
7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ενώσεως, για την προσεχή τριετία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
- Τα μέλη του νέου Δ.Σ. που θα εκλεγούν αποτελούν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας, ο Ταμίας και επτά (7) Σύμβουλοι.
- Στις υποψηφιότητες που θα υποβληθούν, θα πρέπει να αναφέρεται και το αξίωμα (θέση) που επιθυμεί ο κάθε υποψήφιος. Ήτοι: προέδρου, αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, ταμία, συμβούλου, μέλους εξελεγκτικής επιτροπής, μέλους εφορευτικής επιτροπής.
- Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 30/5 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα γραφεία του Συλλόγου μας αυτοπροσώπως την Πέμπτη 30/5 από ώρα 18:00΄ έως 20:00΄, σύμφωνα με το καταστατικό, τρεις μέρες πριν της εκλογές.
Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με την μαζική παρουσία όλων των αδελφών Ριζαρειτών στις εκλογές, για να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλουργεί η ΕΑΡΕΣ.
Όλοι πρέπει να ενδιαφερθούμε, τόσο για την στελέχωση του νέου Δ.Σ., όσο και για τν πολυπληθή παρουσία στις εκλογές.

Σας κάνουμε επίσης γνωστό ότι, πριν τις αρχαιρεσίες θα προηγηθεί εκκλησιασμός στην Παλαιά Ριζάρειο. Καλό θα ήταν να βρεθούμε όλοι εκεί και μετά να κατεβούμε στα γραφεία μας για τα περαιτέρω.

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα