Διαδικτυακή κοπή πίτας της ΕΑΡΕΣ

^Back To Top

logo

DSC 0082Όπως είχαμε ενημερώσει τα μέλη μας με επιστολή, η Ένωσή μας φέτος, λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθηκών, δεν έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στη Ριζάρειο Σχολή, αλλά στα γραφεία μας και παρόντων μόνον μελών του Δ.Σ., τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.
Πιστοί στο ραντεβού όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την πρώτη Δευτέρα μετά την εορτή των Τριών Ιεραρχών, παραβρέθηκαν στα γραφεία της Ένωσης, ο Πρόεδρος Κων/νος Γρηγοριάδης, ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Κατσινούλας, ο Ταμίας Φώτιος Ζέρβας και τα μέλη Δημήτριος Καβρουλάκης και Κων/νος Μαστοράκης και έκοψαν την  πίτα. Η λιτή αυτή εκδήλωση, βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στο site της Ένωσης στο You Tube, απ΄ όπου μπορείτε να την παρακολουθήσετε.

DSC 0093Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και κλήρωση κάποιων δώρων, αφού φέτος φλουριά δεν υπήρχαν στην πίτα. Τα δώρα κληρώθηκαν με βάση τον αριθμό απόδειξης όσων είχαν στείλει την συνδρομή τους στην Ένωση. Έτσι, τον πρώτο λαχνό, μία εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, προσφορά του εν λόγω ιδρύματος, κέρδισε ο ταμίας μας Φώτης Ζέρβας. Οι επόμενοι τυχεροί, ο κ. Χούσσος Ιωάννης, ο κ. Ασμής Λάζαρος, ο κ. Καβουρίνος Νικόλαος και ο κ. Καραχάλιας Στέφανος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας, κέρδισαν βιβλία.
Με την πεποίθηση ότι του χρόνου θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά.

Ομιλία του Προέδρου μας Κων/νου Γρηγοριάδη

Αγαπητοί μας απόφοιτοι της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής.
Η Ένωση Αποφοίτων κατά το έθιμο & την παράδοση, κόβει την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της την πρώτη Δευτέρα μετά την εορτή των Τριών Ιεραρχών, απευθυνόμενη στην Ριζάρειο οικογένεια και κυρίως στα μέλη μας αποφοίτους της Σχολής, την ζώσα Ριζάρειο.
Σήμερα εορτάζουμε την καινούργια χρονιά με την έλευση του νέου ενιαυτού του Κυρίου, κόβοντας την βασιλόπιτα της Ένωσης μας στον χώρο των καλαίσθητων γραφείων μας.
Φέτος η εορτή είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας του Covid-19. Δεν θα μπορούσαμε να μην σας δώσουμε έστω & λίγη χαρά, με την διαφορετικότητα που επιβάλλουν οι συνθήκες. Μοιραζόμαστε μαζί σας, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να σας ανταποδώσουμε.
Η όλη τελετή αφού βιντεοσκοπηθεί θα αναρτηθεί στο site της Ένωσης στο You Tube, απ΄ όπου θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ που συνέβαλλαν στην προετοιμασία & οργάνωση αυτής της τελετής, καθώς επίσης & για την παρουσία τους σήμερα εδώ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Με την πεποίθηση ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά, να αγκαλιαστούμε & να ευχηθούμε από κοντά, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, κάθε προσωπική επιτυχία και ευτυχία στις οικογένειές σας.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο με την εκδήλωση πατείστε εδώ.

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα