Προκήρυξη αρχαιρεσιών ΕΑΡΕΣ την Κυριακή 8 Μαΐου 2022

^Back To Top

logo

Προς όλα τα μέλη μας

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13, 14, 16, 23, 24, 25, 27 και 28 του καταστατικού:
Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Ενώσεώς μας σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 10 π.μ. μέχρι 14.00', στα γραφεία της Ε.Α.Ρ.Ε.Σ., Αιόλου 100, 7ος όροφος, 710 γραφείο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στον αυτό τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Ανακοίνωση προϋπολογισμού για την προσεχή τριετή θητεία του νέου Δ.Σ.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως, για την προσεχή τριετία
6. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα μέλη του νέου Δ.Σ. που θα εκλεγούν είναι: Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας, Ταμίας και εφτά (7) Σύμβουλοι.- Στις υποψηφιότητες που θα υποβληθούν, θα πρέπει να αναφέρουν και το αξίωμα (θέση) που επιθυμεί ο κάθε υποψήφιος. Ήτοι: Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, Συμβούλου, μέλους εξελεγκτικής επιτροπής, μέλους εφορευτικής επιτροπής.
- Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν εγγράφως μέχρι την Πέμπτη 5/5, 24:00 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΑΡΕΣ, τρεις (3) μέρες πριν της εκλογές . Τονίζουμε ότι η Ε.Α.Ρ.Ε.Σ. όχι μόνο πρέπει απλά να συνεχίσει να υπάρχει, αλλά και να μεγαλουργεί. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί μόνο με την μαζική παρουσία όλων των αδελφών Ριζαρειτών στις εκλογές. Όλοι πρέπει να ενδιαφερθούμε τόσο για την στελέχωση του νέου Δ.Σ., όσο και για την πολυπληθή παρουσία στις εκλογές.

Σας περιμένουμε…

Με αδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης                                                                        Χρήστος Αναγνώστου

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα