Εκδήλωση (open day)

^Back To Top

logo

Ημέρα ενημέρωσης Γονέων – υποψηφίων μαθητών/τριών

Τετάρτη 14-05-2014 / 19:00΄

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σχολή μας, όπως και όλα τα μεγάλα σχολεία, πραγματοποίησε την “ημέρα ενημέρωσης γονέων-υποψηφίων μαθητών/τριών” στην αίθουσα της βιβλιοθήκης της Σχολής.Το Δ.Σ. της ΕΑΡΕΣ εκπροσώπησε ο Ταμίας Μαστοράκης Κων/νος και το μέλος Γκατζές Λάζαρος.

 Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή γονέων και υποψηφίων, καθότι τα περίπου 100 καθίσματα αποδείχθηκαν λιγοστά, οι καλεσμένοι κατέλαβαν και τον τον χώρο έξω από την τραπεζαρία και τη βιβλιοθήκη.

  Παρέστησαν εκ μέρους της πολιτείας ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου παιδείας κ. Καλατζής, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν θα κλείσουν εκκλησιαστικά σχολεία, πόσο μάλλον η ΡΕΣ, και έχει διατεθεί ποσό 1.200.000 ευρώ για τα βιβλία θρησκευτικών. Εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ο π. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ιερείς από ναούς του Χαλανδρίου και εκ μέρους του ΠΣ της ΡΕΣ οι : Χ. Μασσαλάς Πρόεδρος επιτροπής παιδείας,τ. Πρύτανης Παν/μίου Ιωαννίνων,Κ. Φαφαλιός και Γ. Ιωαννίδης.

  Την παρουσίαση του Σχολείου έκανε ο υποδιευθυντής της Σχολής κ. Αθανάσιος Κάτσης ( παρατίθεται πιο κάτω), αφού απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου και ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου. Στη συνέχεια έκανε παρέμβαση ο Σύμβουλος ΡΕΣ κ. Χ. Μασσαλάς και ακολούθησε παρουσίαση των εκπαιδευτικών και συζήτηση (ερωτήσεις – απαντήσεις ) μεταξύ γονέων εκπαιδευτικών.

  Ακολούθως έγινε ξενάγηση στους χώρους του σχολείου ( αίθουσες διδασκαλίας, υπολογιστών, χημείου) και λοιπούς χώρους. Διαπιστώσαμε ότι εξαντλήθηκαν τα έντυπα αιτήσεων και οι φόρμες επικοινωνίας που είχε διαθέσει η Γραμματεία της Σχολής.

  Ακολούθησε μία όμορφη έκπληξη από τον καθηγητή της μουσικής κ. Ζήσιμο στο χώρο μπροστά από την βιβλιοθήκη, όπου μαθητές/τριες συνοδία μουσικών οργάνων τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους. Παράλληλα παρατέθηκε cocktail με κεράσματα και ποτά.

Parousiasi Maios 2014
prosklisi eisagogis ypotrofwn Komizopoulou 2014 15 prosklisi eisagogis ypotrofwn Lontou 2014 15
prosklisi eisagogis ypotrofwn Stinh 2014 15 prosklisi eisagwgis mathitwn 2014 1
ypotrofoi Bardaka 2014 15 1 ypotrofoi Kalaganh 2014 15 1
ypotrofoi Martsopoulou 2014 15 1 ypotrofoi Stefanitsh 2014 15 1
 

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα