29-5-2016: Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΑΡΕΣ

^Back To Top

logo

eklogesΤην Κυριακή 29 Μαΐου 2016 η ΕΑΡΕΣ διενεργεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., το οποίο θα οδηγήσει την Ένωσή μας στην επόμενη τριετία. Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΑΡΕΣ, προσκαλούμε όλα τα μέλη της Ενώσεώς μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 29 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00΄ στα διδακτήρια της Σχολής μας στο Χαλάνδρι, όπου θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες.
Τα θέματα της Γ. Σ. είναι:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Ανακοίνωση προϋπολογισμού για την προσεχή τριετή θητεία του νέου ΔΣ
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΡΕΣ για την προσεχή τριετία
6. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής
7. Λειτουργία Παραρτημάτων Ενώσεως
ΠΡΟΣΟΧΗ
- Τα μέλη του νέου ΔΣ που θα εκλεγούν είναι ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, Ο Γεν. Γραμματέας, ο Ταμίας και (7) Σύμβουλοι
- Στις υποψηφιότητες που θα υποβληθούν, θα πρέπει να αναφέρουν και το αξίωμα (θέση) που επιθυμεί ο κάθε υποψήφιος(ήτοι Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γ. Γραμματέας, Ταμίας, Σύμβουλος, μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής).
- Οι υποψηφιότητες έγγραφες πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 19/05 μέσω FAX 210 5222257 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα γραφεία της Ενώσεως αυτοπροσώπως την Πέμπτη 19/5 από 18:00΄ έως 20:00΄ σύμφωνα με το Καταστατικό, τρείς μέρες πριν τις εκλογές(22-05-16). Τονίζουμε ότι η ΕΑΡΕΣ όχι μόνο πρέπει απλά να συνεχίσει να υπάρχει, αλλά και να μεγαλουργεί. Ο στόχος αυτός  θα επιτευχθεί μόνο με τη μαζική παρουσία όλων των αδελφών Ριζαρειτών στις εκλογές. Τo ενδιαφέρον μας να είναι τόσο για την στελέχωση του ΔΣ, όσο και για την μαζική παρουσία στις εκλογές.
Σας περιμένουμε όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα