1η Αθλητική Συνάντηση των Εκκλησιαστικών Λυκείων στην Ξάνθη

^Back To Top

logo

omada podosfairouΤην 1η θέση και χρυσά μετάλλια στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ κατέκτησαν οι αντίστοιχες ομάδες της ΡΕΣ, στην 1η Αθλητική Συνάντηση των Εκκλησιαστικών Λυκείων από όλη την Ελλάδα, την οποία διοργάνωσε η Δ/νση Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στην Ξάνθη, από την Κυριακή 17 έως και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στα αθλήματα του  Μπάσκετ και του Ποδοσφαίρου και στο αγώνισμα του Ανώμαλου Δρόμου (αγοριών και κοριτσιών). Χρυσό και αγώνισμα του Ανώμαλου Δρόμου...!!!
omada basketΤο ΓΕΕΛ Ριζαρείου συμμετείχε με μια αποστολή 25 μαθητών/τριών υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γεωργίου Δρακάκη,  και πέτυχε μια εξαιρετική εμφάνιση. Μεγαλύτερη επιτυχία αποτελεί η συμμετοχή στον τελικό και η κατάκτηση της  1ης θέσης στο Ποδόσφαιρο και στο Μπάσκετ. Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου που συμμετείχαν στις ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου ήταν οι : Αδαλής Γ., Γάσπαρης Ν., Θεοτοκάτος Β., Καμαργιάκης Ε., Λυντέρης Σ., Μπαρμπαρής Ν., Νάνος Μ., Φούντης Κ., Ελευθερίου Δ., Τριανταφύλλου Ε., Δορλής Α., Θεοδωρακόπουλος Θ., Μακρής Ε., Μαντζούνης Χ., Νικολάου Σ., Σακελλαρόπουλος Γ., Χανιώτης Κ.
Στο αγώνισμα του Ανώμαλου Δρόμου ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Θεοτοκάτος Βασίλειος κατέλαβε τη 1η θέση, ενώ τα κορίτσια της Ριζαρείου Χατζηαποστόλου Γαβριέλα της Β΄ Λυκείου  και η  Πανταζάκου Ειρήνη της Α΄ Λυκείου κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
Την αποστολή συνόδευσε και ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Νικόλαος Γιαννής. Την αθλητική αυτή συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο αιδ. π. Σταύρος Μπόζος – Προϊστάμενος Δ/νσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., καθώς επίσης οι πολιτειακές και πρυτανικές αρχές του τόπου.
omada podosfairouΤέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμωνα, ο οποίος ανέλαβε την πλήρη φιλοξενία της διοργάνωσης.
Η Διοίκηση, οι Διδάσκοντες και οι συμμαθητές τους αισθάνονται υπερήφανοι για την επιτυχία τους και εύχονται ανάλογες επιτυχίες και για την επόμενη σχολική χρονιά.

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα