Εκδήλωση ενημέρωσης γονέων και υποψήφιων μαθητών/μαθητριών

^Back To Top

logo

EARES11Το Λύκειο της Ριζαρείου Σχολής διοργάνωσε την Τετάρτη 08 Ιουνίου  2016 και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων του στο Χαλάνδρι, εκδήλωση ενημέρωσης γονέων και υποψηφίων μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2016-17.

Την ημέρα αυτή, οι γονείς και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σχολείο της Ριζαρείου από κοντά, να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Ριζαρείου Ιδρύματος Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Γεώργιο Ματσόπουλο, το μέλος του πολυμελούς Συμβουλίου κ. Χρήστο Βασ. Μασσαλά - Ομοτ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τον Διευθυντή του Λυκείου καθηγητή κ. Νικόλαο Γιαννή, τον Υποδ/ντή καθηγητή κ. Αθανάσιο Κάτση και λοιπούς καθηγητές της Σχολής για το πρόγραμμα σπουδών και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του.
Στόχος του Λυκείου της Ριζαρείου είναι  η ποιοτική και αποτελεσματική παροχή εκπαίδευσης, η οποία σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνεται με την αρμονική και συνεχή συνεργασία γονέα – μαθητή - σχολείου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης τα μέλη του πολυμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ριζαρείου κ.κ. Γεώργιος Στ. Ιωαννίδης - Μηχ/λόγος Μηχανικός και Κωνσταντίνος Αθαν. Λιούμας - Δικηγόρος, καθώς και ο Γραμματέας  του Πολυμελούς Συμβουλίου της ΡΕΣ κ. Σταμάτης Μωραίτης.
Την Ένωσή μας εκπροσώπησαν ο ταμίας Φώτης Ζέρβας και τα μέλη του Δ.Σ. Λάζαρος Γκατζές και Κώστας Κατσινούλας.

Για περισσότερες φωτογραφίες του άρθρου πατείστε εδώ

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα