Εορτασμός Αγίου Νεκταρίου

^Back To Top

logo

DSC01612 aΜε ιδιαίτερη κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος στη Ριζάρειο Σχολή η εορτή του Αγίου Νεκταρίου. Την παραμονή τελέστηκε Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία, προεξάρχοντος του καθηγουμένου της Ι. Μονής Παναγίας Φενερωμένης Λευκάδος Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου Ασπρογέρακα μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Λεβογιάννη, εφημέριο Αγ. Παντελεήμονος Χαλανδρίου, τον εφημέριο της Σχολής π. Ιωάννη, και τον πρωτοδιάκονο μητρόπολης Νίκαιας π. Ευστράτιο Αργυροκαστρίτη, όλοι απόφοιτοι.
Παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ένωσής μας ο Πρόεδρος Κώστας Γρηγοριάδης, τα μέλη Κώστας Μαστοράκης και Δημήτρης Καβρουλάκης, πολλοί απόφοιτοι της Σχολής, όπως, Σάμης Βασίλης, Αλέκος Τσιαρές, Γούσης Αλέξιος κ.ά. με μέλη των οικογενειών τους και πλήθος πιστών.

Ανήμερα της 9ης Νοεμβρίου με τη δέουσα λαμπρότητα και την παρουσία των διδασκόντων, των διδασκομένων του Προέδρου ΕΑΡΕΣ Κώστα Γρηγοριάδη και των μελών Κώστα Μαστοράκη, Καψάλη Μαρίας, Δημήτρη Καβρουλάκη, των αποφοίτων αφών Ανδρίτσου και λοιπών πιστών, εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Νεκτάριου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού, στον ευρισκόμενο εντός της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Χαλανδρίου περικαλλή Ιερό Ναό.
Τα ιερά αναλόγια διακόνησαν άριστα υπό την καθοδήγηση των μουσικών διδασκάλων τους (Ζήσιμος Γεώργιος) οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής.

Για να δείτε φωτο του άρθρου πατείστε ΕΔΩ

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα