Η ΕΑΡΕΣ διοργανώνει πανηγυρική εκδήλωση αγάπης, μνήμης και τιμής

^Back To Top

logo

maximosΗ ΕΑΡΕΣ θα διοργανώσει στις αρχές Μαϊου 2015 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα), εκδήλωση αφιερωμένη στον Μάξιμο Δασκαλάκη, Σχολάρχη της ΡΕΣ και τον Νεκτάριο Κοτζιά, Υποδιευθυντή και μέγιστο δάσκαλο στην Τελετουργική, στα κτίρια της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στο Χαλάνδρι.

Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους ριζαρείτες που έχουν αναμνήσεις από αυτούς κατά τα χρόνια της φοίτησής τους, φωτογραφικό ή όποιο άλλο υλικό από την εποχή εκείνη να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. της Ένωσής μας για να το καταθέσουν μέχρι 5 Απριλίου 2015 και να συμπεριληφθεί στο υλικό της εκδήλωσης με την τιμητική αναφορά της προσωπικής τους συνεισφοράς.

Όλοι έχουμε βαθιά μέσα μας εικόνες της νιότης μας στη ΡΕΣ που είναι καθορισμένες από τις δύο αυτές λαμπρές προσωπικότητες.

Γι’ αυτό, ριζαρείτες αδελφοί, ελάτε να θυμηθούμε, να τιμήσουμε τους μακαριστούς Μάξιμο και Νεκτάριο. Δανείστε στην ΕΑΡΕΣ, την Ένωσή σας, ό,τι τους θυμίζει, ανοίξτε την ψυχή σας. Τους αξίζει και μας αξίζει να τους έχουμε στη μνήμη μας.

Είναι κομμάτι της καθημερινής μας ζωής στα νεανικά μας χρόνια.

Με την εκδήλωση αυτή, τι νομίζετε ότι κάνουμε; Δείχνουμε ότι είμαστε άξιοι φύλακες των παρακαταθηκών τους. Σώζουμε την ψυχή μας. Μας έντυσαν την καρδιά με την αγάπη για τη Ριζάρειο, την Εκκλησία. Είναι μέρος των ονείρων μας. Σ’ αυτούς κάποτε θα δώσουμε και το «Παρών», γιατί αυτοί ήταν οι απουσιολόγοι του Σχολείου – της ΡΕΣ που αποφοιτήσαμε ευδοκίμως.

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα