Συνδρομές - εισφορές μελών Ε.Α.Ρ.Ε.Σ.

^Back To Top

logo

sintromiΦίλοι Ριζαρείτες, καλείστε να συμμετάσχετε με τη συνδρομή σας στη συνέχεια της προσπάθειας της ΕΑΡΕΣ, με άξονα την κυκλοφορία της εφημερίδας μας. Η οικονομική σας συνεισφορά δεν αξιολογείται μόνο από το ύψος της, αλλά και από τη διάθεση να είστε ενεργά μέλη μιας ιστορικής Ένωσης. Αδήριτη ανάγκη σας καλεί να καταθέσετε, εκτός από τα συναισθήματά σας και το αυτονόητο ενδιαφέρον σας, με καρδιά και ριζαρείτικη ψυχή την οικονομική σας συνδρομή.

Η ΕΑΡΕΣ οφείλει να σας ενημερώσει με την παρούσα ανακοίνωση για το φλέγον ζήτημα της χρηματοδότησης της Ένωσής μας. Οι πόροι της ΕΑΡΕΣ είναι συγκεκριμένοι και διαυγείς. Πρόκειται για τις εισφορές των μελών της ΕΑΡΕΣ, τη χορηγία του ΔΣ της ΡΕΣ και χρηματικές δωρεές μελών της Ένωσης για την οργάνωση εκδηλώσεων και βραβεύσεων μαθητών. Δυστυχώς η οικονομική κρίση που ταλανίζει την πατρίδα μας αγγίζει όλους τους προ-αναφερθέντες δωρητές. Η ΡΕΣ, έχοντας να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες των ημερών μας περιόρισε τη χορηγία της, τα περισσότερα μέλη της Ένωσης είτε λησμονούν είτε αγνοούν τις εκκλήσεις για τη συνεισφορά τους και οι χορηγοί των εκδηλώσεων - εξέχοντα μέλη της ριζάρειας οικογένειας – στενεύονται εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών της εποχής μας.
Συνέπεια των προηγουμένων είναι ο περιορισμός σε προσφορά και σε αριθμό των εκδηλώσεων της ΕΑΡΕΣ και κυρίως ο άμεσος και ορατός κίνδυνος να διακοπεί η έκδοση και κυκλοφορία της εφημερίδας μας. Το τελευταίο αποτελεί ορατή πραγματικότητα με μεγάλη πιθανότητα το επόμενο τεύχος να είναι και το τελευταίο. Αυτό σημαίνει ότι ο σύνδεσμος των ριζαρειτών, η ενημέρωσή τους, η προβολή της ΡΕΣ σ’ όλη την Ελλάδα, ολόκληρο τον κόσμο θα αποτελεί παρελθόν. Σημειώνεται εμφατικά πως η εφημερίδα είναι η προμετωπίδα και η διαφήμιση του έργου της ΡΕΣ, η κατάθεση της ιστορίας της Σχολής και το βήμα που αποδεικνύει τη δύναμη, την αξία και την εμβέλεια των μαθητών της ΡΕΣ.
Η πρόσκληση αυτή λίγο απέχει από έκκληση για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ΕΑΡΕΣ στο έργο της∙ την προβολή της ΡΕΣ, των ριζαρειτών, των μελών της. δηλαδή υμών.

Από το ΔΣ της ΕΑΡΕΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΜΕ:
1. Τράπεζα ALPHA ΒAΝK 344002310007947
Ο λογαριασμός είναι στα ονόματα των μελών του Δ.Σ.: Μαστοράκης Κωνσταντίνος, Καβρουλάκης Δημήτριος και Σωτηρόπουλος Δημήτριος
2. Ταχυδρομική επιταγή (ΕΛΤΑ):
Καβρουλάκης Δημήτριος, Poste Restante, Αιόλου 100, 10200 ΑΘΗΝΑ

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα